0

Verjongingskuur hormonen

Het is een natuurlijk middel, is vele jaren door de medische wereld gebruikt onder andere begin 1900, maar was toen te duur. Is succesvol gebleken mij meer dan 650 aandoeningen. Kan veel aandoeningen voorkomen en het immuunsysteem versterken. Waar op te letten, indien men geen zuiver water of zouten toevoegt tijdens het aanmaken van het colloïdaal zilver dan kan het zijn dat men na verloop van tijd een blauwe huid krijgt. Dit geldt alleen als het colloïdaal zilver niet goed is aangemaakt! Colloïdaal platina, platina is een mooi zilverwit edel metaal, in zijn pure vorm. Eigenschappen die aan platina worden toegeschreven zijn. Brengt vrouwelijke eigenschappen in balans. Wordt gebruikt om de mentale energie te verhogen, de concentratie te verbeteren, de mentale scherpzinnigheid te verbeteren, het vermogen tot creativiteit te verbeteren. Het ligbad middel zou het mogelijk maken om helder te dromen en het geheugen te verbeteren. Wat sommigen ook interessant vinden, is dat er wordt beweerd, dat het de libido voor zowel man als vrouw vergroot en het dna doet herstellen.

verjongingskuur hormonen

5 diy homemade Orange, peel

Dokter Faber is de schrijver van het boek dus "The micro zilver Bullet". Het bevat zoveel (medische) informatie dat het bij elke arts, dierenarts, therapeut, gezondheidsinstantie, ministerie en geïnteresseerde lezer op het bureau zou moeten liggen. Colloïdaal zilver is een natuurlijk antibioticum zonder bijwerkingen! Wat is het, het zijn in gedistilleerd water zwevende en elektrisch geladen zilverdeeltjes die extreem klein zijn: tussen.01.001 micron in diameter. De zilverdeeltjes zijn kleiner dan de afmeting van een virussen en hebben daarom het vermogen hier in de penetreren en ze zo te elimineren. In een laboratorium werd bij een in vitrotest (in glas of een reageerbuis) aangetoond dat colloïdaal foto zilver binnen 24 minuten het Aids virus in doodt! Het zilver is bijzonder effectief op het gebied van allerlei bacteriën, virussen en schimmels. Bij het gebruik van het colloïdaal zilver is er binnen 24 tot 48 uur resultaat te verwachten. Wetenschappelijk onderzoek heeft laten zien dat alle schadelijke bacteriën en virussen die in vitro in aanraking komen met het colloïdaal zilver gedood worden. Colloïdaal zilver, niet tegelijk met andere medicijnen innemen. Antibioticum tegen virussen, bacteriën parasieten, schimmels en andere uitwassen. Heeft een sterk positief effect op allerlei ontstekingen ook uitwendig.

verjongingskuur hormonen

de materie, de cellen en bouwstoffen van het lichaam, alsmede op het etherische lichaam van de mens, dit is de eerste energielaag direct om het fysieke lichaam. Het is zeer heilzaam voor de organen, met name voor de hersenen en het hormonaal stelsel. Tevens biedt goudwater bescherming tegen alle straling die een negatief effect op onze gezondheid kunnen hebben, zoals onder andere straling van zendmasten, aardstralen, enzovoort, enzovoort. Uit recente nederlandse academisch-medische onderzoeken (Universiteit van Twente. Amc amsterdam, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en rivm) blijkt onder meer, dat goud zich met behulp van nanotechnologie kan hechten aan tumorcellen bij kankerpatiënten, waardoor effectieve behandeling mogelijk is door middel van verhitting door infrarood straling. U kunt dit vinden door te zoeken in google onder "piepkleine gouddeeltjes pakken tumor aan. Colloïdaal zilver, de Amerikaanse arts Farber is een wetenschappelijk onderzoeker. Door de ziekte van lyme die hem bijna fataal werd, kwam hij op het spoor van colloïdaal zilver. De behandeling met de reguliere antibiotica leverde hem candida schimmelinfectie. Door zichzelf te behandelen met colloïdaal zilver heeft hij zich van de ziekte van Lyme en Candida-infectie kunnen genezen.

Goudwater het middel van de toekomst?

Acne Prone, skin Care Products

De invloed van colloïdaal goud,. Robert Koch ontdekte in 1890 dat de bacil die tuberculose veroorzaakt, niet kon leven in de buurt van goud. Daarna werd al snel ontdekt dat goud creme een goede invloed heeft op andere gezondheidsproblemen. De medische wetenschap heeft verder ook vastgesteld dat het lichaam allerlei benodigde mineralen in een colloïdale, isotone/frequentie -vorm sneller en beter opneemt dan via pillen of poeders. Nu al heeft de nieuwe, super geavanceerde colloïdale technologie colloïdale mineralen en producten met sporen van mineralen op de markt gebracht die opmerkelijke, zelfs revolutionaire resultaten geboekt hebben, zo melden ook klanten die deze middelen gebruiken. Colloïdaal goud kan zich naar alle delen van het lichaam verspreiden. Ook vanuit de nederlandse academisch-medische wereld komen steeds vaker onderzoeksresultaten naar buiten, welke duiden op een wetenschappelijk aantoonbare positieve werking van goud in deze vorm. Terwijl goud al decennia lang gebruikt wordt bij de behandeling van diverse aandoeningen. Wat doet colloïdaal goud. Het kan onder andere een algeheel gevoel van welzijn creëren, het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleren en dus een goede ondersteuning zijn bij gezondheidsproblemen. Tevens kan het goudwater de vitaliteit verhogen en zorgen voor een beter concentratievermogen bij bijvoorbeeld studie en beroep.

Op sommige websites wordt vermeld dat colloïdaal goud violet van kleur behoord te zijn. Als  colloïdaal goud violet van kleur is dan houdt dit in dat het onder hoge spanning geproduceerd wordt en dan zijn de deeltjes grover dan wanneer colloïdaal goud wordt geproduceerd onder een lage spanning en dan is het heel zacht geel van kleur. Dit laatste is veel beter omdat je dan zeker geen stapeling van goud in je lichaam krijgt en dat het goud dan veel beter op genomen wordt. Ook is het aantal parts per milliliter (PPM) in dit product niet van belang omdat het deels om een isotone/frequentie vorm gaat en deels om de colloïdale stoffen goud, zilver, platina en indium. Dit is dan een heel ander product  dan wat andere leveranciers produceren/verkopen en is daarom ook niet vergelijkbaar met dit product. Mensen die meer vertrouwen in producten/beschrijvingen hebben die op diverse websites vermeld staan moet dit product dan ook zeker niet kopen als ze meer vertrouwen in andere producten hebben. Isotone/frequentie vorm, het product bestaat onder andere uit colloïdaal goud, zilver, platina en indium en in de isotone/frequentie-vorm hiervan. Aangeraden wordt om dit product niet in contact te brengen met elektromagnetische velden zoals bijvoorbeeld bij Dect-telefoons, magnetrons enzovoort. Dit omdat de werking van het product hierdoor verstoord kan worden.  Dit hier beschreven product is namelijk  zijn tijd ver vooruit. Dit kan men waarnemen in de zin van veel meer energie en een duidelijk positieve uiterlijke verandering. Dit laatste kan zich uiten in minder rimpels en afnemen van huidverzakkingen.

verjongingskuur hormonen

Wat is colloïdaal goud? Colloïdaal goud (ook wel goudwater) is het zuivere element goud, opgelost in zuiver water. Het is goud in ionische vorm. Alleen planten kunnen goud uit de bodem omzetten in deeltjes die net zo klein zijn als de deeltjes in colloïdaal goud. Dit doen planten op dezelfde manier waarop ze ijzer of andere metalen/mineralen omzetten. Ze halen het metaal (dat ons lichaam niet rechtstreeks kan opnemen) uit de grond en veranderen deze naar de ionische of colloïdale vorm die we wél kunnen opnemen. De deeltjes zijn zo klein dat ze in zuiver water blijven zweven. Net zoals u nooit op spijkers zou gaan kauwen om ijzer binnen te krijgen, moet u goud nooit in zijn vaste vorm innemen: het is giftig en zorgt voor problemen met de spijsvertering, de nieren en dergelijke. Hoewel metaalhoudend goud als folie overal ter wereld uitwendig wordt gebruikt om mensen te behandelen die lijden aan artritis, zal geen enkele huisarts zijn patiënten het ooit in vaste vorm voor inwendig gebruik voorschrijven. De kleur en het produceren van colloïdaal goud. Colloïdaal goud wordt vervaardigd met behulp van elektrolyse. Hierdoor ontstaan elektrisch geladen gouddeeltjes (goudionen) in puur zuiver water, zonder kunstmatige toevoegingen.

11 Geneeskrachtige Planten die gewoon In je achtertuin Kunnen

Hierdoor treden er fusiereacties op waarbij waterstof (H) omgezet wordt in helium (He). Helium zelf wordt op den duur omgezet in koolstof door specifieke kernfusiereacties. Als een ster voldoende zwaar is kunnen nog andere reacties plaatsvinden waarbij onder meer het zware metaal goud gevormd wordt. Dit proces gebeurt vrijwel aan het einde van de cream levensduur van een ster waarbij de ster afkoelt en de druk in de kern toeneemt. Uiteindelijk implodeert de ster onder zijn eigen gewicht tot een supernova waarbij de buitenste lagen van de ster, en dus ook het goud, worden weggeblazen. Dit gebeurt met eventuele kernreacties waarbij ook nog goud wordt gevormd. Goud behoort tot de zogeheten edelmetalen. Scheikundig gezien zijn edelmetalen, metalen die niet onderhevig zijn aan oxidatie of zuur. Dit veroorzaakt ook de duurzaamheid van deze metalen. Binnen deze categorie edelmetalen is heeft goud weer uitzonderlijke duurzame eigenschappen. De mineralen goud, zilver, platina en indium nader bekeken. verjongingskuur hormonen

Dat zullen we nooit weten, maar als wij de legendes zeep moeten geloven, ja! Informatie hierover is op prices internet terug te vinden. Tijdens de middeleeuwen ontwikkelden alchemisten een "goudelixer" dat ogenschijnlijk kon zorgen voor verjonging en een perfecte gezondheid. Paracelsus, de voorganger van de moderne farmacologie, die tevens én van meest bekende alchemisten/chemici was, ontwikkelde medicijnen uit metaalmineralen, waaronder goud. Paracelsus kende het gebruik van goud tegen Syfilis en Lepra. Ook edgar cayce, amerikas meest beroemde paragnost vertelde in de jaren '30 van de vorige eeuw al dat goud en zilver, op de juiste wijze toegediend, de levensverwachting bijna kan verdubbelen. De chinezen gebruiken al eeuwen gouden munten bij het koken van rijst om het lichamelijke goud gehalte op peil te houden. Het ontstaan van goud. Goud is al aanwezig op Aarde sinds het ontstaan van de planeet zelf, maar het is niet gevormd op Aarde omdat voor de productie ervan fusiereacties nodig zijn. Zulke reacties vinden plaats in de kern van sterren waar zich waterstof bevindt. Door de immense zwaartekracht worden deze deeltjes op elkaar ingedrukt.

Goudwater het middel van

Het is het enige meest geavanceerde product in zijn soort. Na enige dagen kan de vitaliteit al enorm toenemen en na enkele weken of maanden zullen vele mensen kunnen constateren dat de huid weer strakker wordt en rimpels en ook ouderdomsvlekken af kunnen gaan nemen. Ook is het mogelijk dat het lichaam een figuurcorrectie ondergaat zonder daarbij gewicht te verliezen. Men gaat dus veel slanker lijken /worden. Men kan opmerkingen krijgen van andere mensen: "Wat zie jij er goed uit, heb jij een verjongingskuur gehad, je ziet er veel jonger uit". Sommige mensen ervaren de uiterlijke resultaten al binnen enkele dagen tot weken, houdt er rekening mee dat niet iedereen hetzelfde is er niet iedereen hetzelfde reageert. Bij veel mensen kan het zo zijn dat de uiterlijke resultaten van minder rimpels, meer hoofdhaar en het terugkeren van de natuurlijke haarkleur, na een half jaar echt duidelijk zichtbaar wordt. Een stukje geschiedenis, onsterfelijkheid of de steen der wijzen die het leven met 1000 jaar zou kunnen verlengen, waar al zo lang naar gezocht wordt? De tijd zal leren wat de dit product ons zal brengen. Alchemisten zoals Nicolaas Flamel en graaf van saint- germain die beweerden de steen der wijzen te hebben gevonden en dus 1000 jaar zouden kunnen leven, zochten er honderden jaren geleden al naar. Of het hen is gelukt?

verjongingskuur hormonen

De werkzaamheid van dit middel is vaak al binnen 1 á 2 dagen te ervaren. Alles in nivea het leven draait om energie, zonder energie is er geen leven. Dit deels Colloïdale isotone/frequentie middel van goud, zilver, platina en indium geeft energie/vitaliteit in zeer korte tijd en geeft je dus een leven zoals je het nog nooit zal hebben ervaren. In de meeste gevallen kan men al binnen 2 dagen veranderingen bespeuren welke in de loop van weken, maanden en jaren alleen maar zichtbaarder en voelbaarder zullen worden, zowel geestelijk als lichamelijk. Ook kan de geestelijke stabiliteit enorm toenemen. Wat wil zeggen dat men veel beter in zijn/haar kracht en gezondheid komt te staan. Velen denken dat ze goed in de energie zitten, maar als men dit colloïdale product gebruikt komt men er vaak achter dat dit niet het geval is en dat door het gebruik van dit product men vele malen energieker, rustiger en levenslustiger/vrolijker is geworden wat. De symptomen van een lage energie/niet in balans zijn, kunnen zijn: onzekerheid, angsten, depressie, slecht kunnen slapen, je overal druk om maken, stress, zorgen, vermoeidheid bij het opstaan in de ochtend of vermoeidheid aan het einde van de dag, snel boos zijn, opvliegendheid, geen lust. Luie mensen bestaan niet dit heeft te maken met een gebrek aan energie. Deze colloïdale isotone/frequentie-vorm formule van goud, zilver, platina en indium werkt zowel lichamelijk als geestelijk. Dit product is een revolutionaire doorbraak als het gaat om kwaliteit van leven, verjonging en vitaliteit.

Zwarte thee gezond en versterkt

Colloïdaal goud, zilver, Platina en Indium. De enige echte superformule voor, verjonging? Nu in het heden het levenselixer? Goudwater, of ook of ook wel colloïdaal goud genoemd, bestaat uit én element, alleen goud. Ook bestaan er samenstellingen van colloïdale en isotone/frequentie-vorm producten als goud, zilver, platina en indium in én formule. Dit is dan ook een unieke formule die op de markt is gebracht. Het product wordt in de volksmond Goudwater of colloïdaal goud genoemd. Een tweede product dat zoveel effect heeft op vitaliteit/energie en het regenererende/verjongend en spiritueel vermogen van de mens moet nog geboren worden, bedrijf wat wil zeggen dat er geen tweede van dit product bestaat dat dezelfde krachtige uitwerking heeft. Dit product kan een zeer groot effect hebben op onze levensverwachting, dit omdat het een anti-agingproduct is en daardoor de verwachting van het aantal levensjaren van de mens enorm kan doen toenemen en wel met een zeer goede levenskwaliteit. Jong en vitaal blijven dus tot op een zeer hoge leeftijd. Een colloïdaal product dat goud, zilver, platina en indium bevat gaan de onderlinge stoffen een speciale interactie aan welke na enige tijd van gebruik een zeer sterk positief effect kan hebben op onze vitaliteit en uiterlijk; de vitaliteit kan terugkeren, rimpels kunnen verzachten of helemaal.

Verjongingskuur hormonen
Rated 4/5 based on 535 reviews
SHARE

verjongingskuur hormonen Musymimy, Sun, April, 29, 2018

Die robertse is terug na hul argitek wat sewe jaar gelede die soeperstoep ontwerp het. Maryke het vier plakboeke gemaak van oulike idees uit tydskrifte en Marcus Smit het met sy sketse begin. Maar benewens die munisipaliteit moes die wes-kaapse Erfenisstigting ook die planne goedkeur, aangesien die huis ouer as 60 jaar.

verjongingskuur hormonen Amehygu, Sun, April, 29, 2018

Die huis is heel voor op die andersins oop dubbelerf geplaas (iets seldsaams in die strand met drie akkerbome van tussen 40 en 80 jaar oud wat oor die huis en enkelmotorhuis waak. Behalwe dat ons vir my skoonpa n woonstel moes bou, het ons ook nog n garage nodig gehad. Daarby wou ons n kantoor buite ons huis inrig, en natuurlik moes daar weer n groot kuierstoep wees!

verjongingskuur hormonen Ujurys, Sun, April, 29, 2018

Ons aanbod is op Valentynsdag aanvaar, vertel Maryke. Die tweeslaapkamerhuis, wat in 1933 gebou is, het nog net vier eienaars gehad. En die houtvloere, kosyne en deure was in n uitstekende toestand.

verjongingskuur hormonen Nibyz, Sun, April, 29, 2018

Ná haar verjongingskuur vertoon dié tagtigjarige woonhuis in die strand n wulpse skoonheid. Ons het 17 jaar in ons vorige huis gebly, waarvan die groot stoep (Van afdak tot soeperstoep, tuis, oktober 2009) ons laaste groot bouprojek was. Toe ons n ander plek op die dorp begin soek waar ons en my pa saam kan woon, was ons skepties dat ons ooit weer so n lekker ou, karaktervolle huis sou vind vertel Maryke roberts van haar en haar man, Clifford, se huis. Die derde huis waarheen die agent ons neem, is toe dieselfde een wat ons al jare lank op ons aandwandelings deur die buurt bewonder en heimlik begeer!

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: